Afscheidsdiensten

Ceremonie zaal
BinnentuinSamenzijn na afloop
Afscheid nemen is voor iedereen persoonlijk. Rouwen om een verlies, dierbare herdenken, mooie herinneringen ophalen en een leven vieren. Steeds vaker willen mensen iets bijzonders en een waardige, inspirerende uitvaart. Bij De Schelleboom staan uw wensen centraal.

De monumentale zaal straalt rust uit en is tegelijkertijd voorzien van moderne licht en geluidsinstallaties. Sprekers, (live) muziek en zang, audiovisuele ondersteuning, alles kan.

Na afloop kunt u het samenzijn voortzetten in de gezellige koffiekamers. De huiskamer-achtige inrichting geeft direct een ongedwongen sfeer. Wilt u broodjes of koffie met cake, dat kan. Liever toosten op het leven met een glas wijn, ook dat kan.

De Schelleboom ligt midden in het centrum van Oosterhout, maar tegelijkertijd geheel afgeschermd van de omgeving. Dat zorgt voor rust zodra u bij ons binnen stapt. Voor iedere ceromonie staan altijd alle ruimtes, inclusief de binnentuin, exclusief ter beschikking aan u en de nabestaanden. Geen andere partijen, ook niet aansluitend op uw afscheid. Geen haastwerk, maar maatwerk en alle tijd om rustig afscheid te nemen.