Vrienden

De Stichting ‘Vrienden van de Schelleboom’ heeft meer dan honderd vrienden. Mensen zoals u die dit bijzondere Vestzaktheater een warm hart toedragen. De ‘Vrienden van de Schelleboom’ ondersteunen het theater en maakt optredens van (jong) opkomend talent en incidenteel duurdere producties financieel mogelijk. Ook deze website is met hun hulp tot stand gekomen. Samen met de vrienden, is het theater in staat om zonder structurele subsidie te draaien.

U kunt ook vriend worden van De Vrienden van de Schelleboom. U betaalt daarvoor € 27,50 per theaterseizoen (september - juli). Als vriend krijgt krijgt u €5,- korting op elke voorstelling die u bezoekt en u ontvangt vier keer per jaar informatie over programma en optredens. Via ons Schellebelletje hoort u als er tussentijdse mededelingen zijn of wordt u uitgenodigd voor openingen van exposities in de Schelleboom.

Partneractie 2015-2016
Indien een partner/huisgenoot, die op hetzelfde adres woont, ook Vriend wordt, dan is de vriendenbijdrage voor die 2e persoon slechts € 22,50. Ook die partner/huisgenoot krijgt op vertoon van zijn/haar vriendenkaart op elke voorstelling die hij/zij bezoekt € 5,-- korting op het entreekaartje.

Wilt u vriend worden? Neem dan gerust contact met ons op via vrienden@deschelleboom.nl.

 

Ook vanuit het bedrijfsleven krijgt het theater steun. Klik HIER voor onze partners