Trouwen & Ceremonies

Theater De Schelleboom is een van de officiële trouwlocaties van de gemeente Oosterhout. Een theaterzaal met warme sfeer, een historisch 16e-eeuws gemeentelijk monument met een unieke binnentuin. Het gehele complex is voor jullie beschikbaar, zo lang als je wilt.

Trouwen op jouw manier
De ceremonie zelf vind plaats in de theaterzaal. De hoge bouw en houten balkenconstructie ademen een rustieke sfeer en geven de zaal een geweldige akoestiek. Er is plaats voor maximaal 100 genodigden en uiteraard zijn alle technische faciliteiten, licht en geluid beschikbaar.

Een feestelijke receptie met bruidstaart en champagne na de ceremonie kan in de huiselijke koffiekamers of bij mooi weer buiten in de tuin. Een buffet naar eigen wens en smaak of een intiem diner met de naast familie en vrienden. En daarna natuurlijk ontspannen verder borrelen met een hapje en een drankje, zolang jullie willen.

Trouwen om middernacht of in de winterse sneeuw, witte duiven loslaten of het sabreren van een fles champagne, ringen tatoeëren of een valkenier die zijn vogel de ringen laat binnenvliegen. Vertel ons gerust jullie persoonlijke wensen!

Overige ceremonies Het theater is ook beschikbaar voor andere ceremonies. Persoonlijk, besloten en met een invulling die past bij uw wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Neem een kijkje! Via onderstaande 'streetview' kunt u een eerste indruk te krijgen van het hele complex; het theater, de binnentuin en de koffiekamers. De persoonlijke sfeer die onze locatie uitademt, ervaart u pas echt als u 'live' bij ons komt kijken. Bel gerust voor een afspraak met Joost de Jongh, mobiel 06-20019479 of mail naar trouwen@deschelleboom.nl!

Grotere kaart weergeven